TRENERSKA BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda koristi zabranu za ruske timove!

Nakon što je postalo jasno da Dejan Radonjić napušta kormilo Crvene zvezde i postaje trener Panatinaikosa, počele su špekulacije sa imenima koja bi mogla da ga naslede na klupi.

Kako navodi “MaxBet sport”, trenutno za najozbiljnijeg kandidata važi Zoran Lukić, aktuelni selektor seniorske reprezentacije Rusije, koji se afirmisao upravo u ovoj zemlji.

Kako se navodi, već su obavljeni prvi razgovri i sve ide u pozitivnom smeru za sada.

Lukić je najveći trag ostavio u Nižnjem Novgorodu, koji je trenirao dugi niz godina, uključujući i najuspešniju sezonu ovog kluba, kada su bili pravi hit Evrolige u sezoni 2014/15.

On je 2021. godine proglašen i za najboljeg trenera Fibine Lige šampiona, a iste godine je dostigao i vrhuac u zemlji u kojoj se proslavio, pošto je dobio poverenje da vodi reprezentaciju Rusije.

Prethodnog leta je vodio srpsku juniorsku reprezentacij, u kojoj je igrao i 27. pik sa ovogodišnjeg NBA Drafta Nikola Jović, na Evropskom prvenstvu.

Prethodno se kao glavni pik kluba sa Malog Kalemegdana navodio i aktuelni selektor Srbije Svetislav Pešić, kao i još neka imena, između ostalih i grčki trener, koji je vodio Olimpijakos do finala Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE