Vest Hem je Hrvata platio pravo bogatstvo, a sad ga “ispod cene” pušta u redove italijanskog prvoligaša

Hrvatski nogometaš Nikola Vlašić je sve bliže odlasku iz Vest Hema, javljaju engleski i italijanski mediji.

Ovaj 24-godišnji Splićanin je prošlog leta stigao u redove engleskog premijerligaša koji ga je CSKA Moskvi platio vrtoglavih 38 miliona evra, ali prošle je sezone postigao samo jedan gol i upisao dve asistencije za ‘Čekićare’ koji ga se sada žele rešiti.

Ruku na srce, nije igrao na svojoj poziciji, ali u Vest Hemu smatraju da nije pokazao ono što je potrebno da bi dobio još jednu priliku. Dugo se već spekuliše da bi na leto mogao napustiti London, a sada je izgleda poznata i cifra za koju ga je Vest Hem spreman prodati.

Prema tvrdnjama Calciomercata, Vest Hem je spreman prodati Vlašića za 25 miliona evra, što znači da bi izgubili 13 miliona eura na njegovom dovođenju.

Spomenuti izvor piše kako bi ga u svojim redovima vrlo rado vidio Torino koji bi mogao i platiti traženu cifru, a gde ga čeka i sunarodnik na klupi Ivan Jurić. Vlašić je označen kao prioritet i vrlo brzo bi karijeru mogao nastaviti u Seriji A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE