Đerona ocenio grupu naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu

Rukometna reprezentacija Srbije saznala je rivale u grupi na Svetskom prvenstvu, koje će se održati 2023. godine u Švedskoj i Poljskoj.

Izazove koji nas očekuju nakon žreba prokomentarisao je i selektor Toni Đerona.

Smatram da grupa nije laka. Nemačka, Katar, treći protivnik može biti Alžir ili može biti Maroko, to ćemo videti kada završe kontinentalno takmičenje. Zatim nas očekuje ukrštanje sa grupom F za koju smatram da je jedna od najtežih grupa. Tu su selekcije Norveške, Severne Makedonije , Argentine i Holandije. Teška grupa za ukrštanje, ali korak po korak. Prvu utakmicu na takmičenju igramo protiv afričke ekipe, druga je protiv Nemačke, a treća protiv selekcije Katara, rezimirao je žreb naš selektor, pa poručio:

Idemo korak po korak. Ako idemo u kompletnom sastavu, ako ne bude bilo povreda i svi igrači budu dobro moramo se potruditi da u drugu rundu takmičenja odemo sa najvećim mogućim brojem bodova. Neće biti lako, ni jedan meč na ovom nivou nije lak, ali mislim da su svi igrači spremni za ovaj novi izazov koji nam predstoji, izjavio je Đerona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE