Poraz Radničkog u poslednjem pripremnom meču

Fudbaleri Radničkog poraženi su od Slaska iz Vroclava sa 3:1 u poslednjem kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji.

Bila je ovo jaka provera za izabranike Tomislava Sivića pred početak sezone, susret je bio tvrd i uglavnom izjednačen, ali je poljski prvoligaš iskoristio individualne greške Nišlija u defanzivi i upisao je trijumf. Prva dva gola na meču postigao je Talar u 4. i 47. minutu, a na 3:0 povisio je Bergijer u 62. Strelac za Radnički bio je Stefan Mitrović u 87. minutu. Ekipi iz Niša je u drugom poluvremenu poništen jedan gol, zbog sumnjivog faula u napadu.

Radnički je ovu utakmicu počeo u sledećem sastavu: Dujmović, Aksentijević, Jovičić, Mlađović, Tolordava, Pejović, Marjanović, Mićibući, Dimić, Mitrović i Petrov. Tokom drugog poluvremena šansu su još dobili Drobnjak, Jovanović, Štulić, Savić, Arsić, Tomić, Mesarović i Maka.

Radnički je na kraju u Pohorju upisao dve pobede, remi i dva poraza. Pre ovog poraza od Slaska, savladani su slovenačko Radomlje sa 5:3 i bugarska Marica iz Plovdiva sa 6:0, protiv rumunske UTE Arad nije bilo golova, a poraz je doživljen i od slovenačkog Kopera rezultatom 3:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALNI OKRŠAJ: Partizan i Budućnost počinju seriju u aprilu?

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale ABA lige nakon eliminacije Igokee. Branilac regionalne titule će igrati protiv Budućnosti. Još...

POVEZANE OBJAVE