Stolica zadovoljan generalnom probom i kompletnim pripremama

Fudbaleri Partizana pripreme za predstojeću sezonu završili su porazom od turskog Fenerbahčea minimalnim rezultatom, posle greške golmana Stevanovića na početku duela.


EURO 2024: Albanija - Španjolska | Hrvatska - Italija


Najvažniji je zdravstveni bilten.

Pre svega, moramo da budemo zadovoljn, da smo završili utakmicu, ja se nadam, da su svi zdravi. Videli ste sa koliko smo problema odradili ove pripreme, imali smo opet samo šest igrača koji su mogli da uđu kao zamena. Tako da je to prvi i glavni utisak, da su zdravi svi – ocenio je Stolica.

Potom je prešao na sam meč, kojim je zadovoljan.

Jak, veliki protivnik. Mislim da su ovo utakmice iz kojih možemo da dobijemo veliku korist, i ono što iskustvo govori je da će nas upravo ovakvi protivnici čekati u nekim završnim fazama i grupnim takmičenjima, rekao je Stolica, pa dodao:

 Izuzetan ambijent. Videli ste pune tribine, dosta navijača Fenera, iz tog ugla sam zadovoljan kako su igrači odgovorili na neke zadatke. Naravno, protivnik je bio taj koji je u nekim situacijama diktirao neke stvari, koje možemo i moramo, i popravićemo. Tako da sve u svemu kad se sumira, mislim da je jako korisna provera sa dosta dobrih stvari. Šteta što je jedna greška presudila u ovom trenutku, međutim zadovoljan sam, rezimirao je trener Partizana.

Ocenio je i kompletne pripreme, sa osvrtom na kadar koji poseduje na terenu.

Mislim da kada se sve sagleda, pripreme, način na koji smo ih odradili, sa brojem igrača s kojim smo ih odradili, moram da budem zadovoljan, poručio je Stolica.


EURO 2024: Francuska - Poljska | Nizozemska - Austrija | Danska - Srbija | Engleska - Slovenija


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAŠLI NAPADAČA ZA NOVU SEZONU: Endiaje stiže u Premijer ligu

Fudbaleri Evertona uspeli su u protekloj godini da ostanu u eliti engleskog fudbala. Iako su se suočavali sa oduzimanjem bodova...

POVEZANE OBJAVE