VATERPOLISTI PRED AMERIKU: Ovoj reprezentaciji svaka pobeda znači

Vaterpolo reprezentacija Srbije, boriće se za peto mesto na SP u Mađarskoj.

Nakon poraza od Hrvatske u četvrtfinalu, u doigravanju je savladana Crna Gora.

Sada naš tim za petu poziciju igra protiv rivala iz grupe, SAD-a.

Pred taj susret, oglasio se golman Lazar Dobožanov:

Bilo je bitno da se sakupimo, psihički podignemo i da pokažemo karakter u utakmici protiv Crne Gore , jer je veoma teško kada ispadnete u četvrtfinalu. Sada se okrećemo ovoj utakmici za peto mesto, koja je veoma bitna. To će takođe biti jedan veliki test i mnogo je bitna psihička priprema. Amerika je pokazala da je ozbiljna ekipa, moraćemo da damo sve od sebe. Pobedila je Mađarsku u Budimpešti, što verujem da mnogi nisu očekivali. To im daje veliki vetar u leđa pred utakmicu sa nama. Biće potpuno drugačiji meč od našeg u grupnoj fazi, pogotovo što je to utakmica za plasman i što oni imaju mnogo više sampouzdanja posle pobede protiv Mađara. – rekao je on.

Sličnog mišljenja je i Nemanja Vico:

Spremni smo, bili smo sa njima u grupnoj fazi i mislim da smo spremni da ih još jednom pobedimo. Ovoj reprezentaciji svaka pobeda znači, idemo na trijumf, nema šta da krijemo. Koliko-toliko smo se podigli posle toga poraza u četvrfinalu tom pobedom nad Crnom Gorom. – rekao je.

Susret za peto mesto između Srbije i Amerike, igra se sutra od 17 časova.

Foto: VSS/ Slobodan Sandić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE