NOVAK RUTINSKI: Đoković u četvrtfinalu Vimbldona!

Jedan od najboljhi tenisera svih vremena Novak Đoković savladao je Tima van Rajthovena sa 3:1. Po setovima je bilo 6:2, 4:6, 6:1, 6:2 , a duel ova dva rivala trajao je dva sata i 37 minuta.

Đoković je prvi set dobio relativno lako, uz dva brejka, ali je došlo do neviđene drame u drugom, koji je pripao teniseru iz Holandije.

Drugi set doneo je veliku borbu i neizvesnost sve do rezultata 3:3, kada je Rajthoven napravio brejk, koji se na kraju ispostavio kao bitan za osvajanje drugog seta. Teniser iz Holandije je bolje servirao, iako je Đoković u četvrtom gemu propustio brejk loptu.

Novak je posle toga zaigrao u svom stilu pa je osvojio treći set sa samo jednim izgubljenim gemom, a imao je brejk priliku i za 6:0. Fenomalno je Novak  zaigrao i u četvrtom setu gde je odmah na startu napravio brejk. Novak je do kraja seta rutinski odradio posao i slavio u poslednjem setu sa 6:2

Đoković je trostruki uzastopni šampion Vimbldona, a ukupno je šest puta osvajao titulu u Londonu.

Protivnik srpskom teniseru u četvrtfinalu biće Janik Siner koji je danas pobedio tenisera iz Španije Karlosa Alkarasa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE