Zvezda porazom u Sočiju završila pripreme!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ekipe Zenita u prijateljskom susretu rezultatom 2:1.

U 5. minutu, Zvezda je imala prvu ozbiljnu priliku loptu je u šesnatesterac poslao Ibrahim Mustafa, ali Milan Pavkov nije uspeo lepo da zahvati loptu.

Nakon par prilika koje je Zvezda imala, utakmica je poprimila nešto smireniji ton.

Igrači Zenita odbili su prvi nalet Zvezde i težište igre prebačeno je na sredinu terena. U nastavku, Gelor Kanga je imao slobodan udarac sa nekih 25 metara. Zbog pozicije lopte očekivalo se da će biti upućen centaršut, ali je Kanga šutirao direktno na gol.

Do kraja prvog polzvremena nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat na kraju ovog perioda igre bio 0:0.

U drugom poluvremenu, Zenit je pripretio, a zatim i poveo, Andrej Mostovoj je postigao gol.

Nakon toga, pripretila je Zvezda preko Ivanića, prosledio je loptu do Kingsa Kangve koji je uputio dobar udarac ka golu Keržakova, ali ruski golman je to rutinski rešio.

U 74. minutu, Zenit je došao do još jednog gola. Kasijera je posle greške Zvezdine odbrane imao veoma lak posao i savladao je Milana Borjana za 2:0.

Zvezda je u 79. minutu postigla gol, a strelac je bio Aleksandar Katai.

Mirko Ivanić je imao još jednu dobru priliku za crveno-bele, ali od toga nije bilo ništa pa je rezultat na kraju meča ostao 2:1 za Zenit.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE