Đoković nakon pobede: Evo šta je izjavio srpski teniser

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona. On je u osmini-finala savladao Tima Van Rajthovena sa 3:1 u setovima.

Nakon duela Novak je imao samo reči hvale za protivnika.

 -Nikada nisam igrao protiv njega. Dobijao je mnogo jake igrače, znao sam da neće biti lak meč. Sa takvim servisom, sjajnim bekhendom i brzinom, može da napravi veliki problem. Trebalo mi je vremena da se naviknem na njegov ritam i brzinu, ali mislim da sam dobro počeo meč, rekao je Đoković odmah po završetku meča. 

Novak je danas prisustvovao i ceremoniji na Centralnom terenu koji je proslavio stogodišnjicu od izgradnje.

– Predivan je bio osećaj biti na terenu sa svim tim legendama. Mislio sam da nešto znam o tenisu, ali danas sam od Bili Džin shvatio koliko ustvari ne znam, izjavio je Đoković i dodao:

– Vimbldon ima posebno mesto u mom srcu. Prvi meč koji sam gledao u životu bio je meč sa Vimbldona, kada sam imao četiri-pet godina. Od tada sam oduvek želeo da igram ovde. Veliko mi je zadovoljstvo što sam i dalje tu, i što sam ga osvojio više puta – zaključio je Novak. 

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Janika Sinera koji je savladao mladu zvezdu svetskog tenisa, Karlosa Alkarasa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE