Ronaldo u Bajernu? Evo šta kaže legendarni Mateus

Nedeljama unazad se govori o odlasku Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda. Govori se da će sjajni fudbaler pajačati Barselonu Real, Pari Sen Žermen, a jedan od kandidata da dovede jednoh od najboljih fudbalera svih vremena je i minhenski Bajern.

Bišti trener Partizana i legenda Bajerna Lotar Mateus veruje da bi to bio dobar transfer.

-On ima 37 godina i bio bi stanlno u startnih 11. Ne znam da li bi se uklopio u Bajernov sistem, ali je i dalje strašan golgeter. Sigurno bi dao tridesetak golova. Prodajom dresova bi se međutim sigurno refinansirao transfer, rekao je Mateus i dodao:

-Ronaldo u Bajernu, to bi bilo seksi! Ako Bajern misli da je Ronaldo fizički i dalje spreman da pomogne godinu ili dve i ako može da potroši novac zarađen od prodaje Levandovskog na kupovinu Portugalca, onda bih razmislio o tome. Pritisak na napadačima bi bio vema visok. Ako bi i pristao na platu kakvu je imao Levandovski onda bi ušao u taj svoj sistem. Nagelsman već ima dva sjajna Nemca u veznom redu i odlična pojačanja Gravenberču i Lajmeru, jasan je legendarni fudbaler.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE