Zvezda dobila još jedno priznanje od Evrolige!

Košarkaški klub Crvena zvezda danas se na svom zvaničnom sajtu pohvalio još jednim priznanjem Evrolige.

Naime, Zvezdina marketing služba dobila je bronzano odličje za najbolju marketing i poslovnu strategiju za projekat ”Zajedno rastemo”.

Zlatni trofej ove godine za najbolji marketing pripao je Efesu, a srebro je osvojio litvanski Žalgiris.

Crveno-beli su se ovim povodom oglasili saopštenjem:

Veliki rad, trud i konstantan napredak još jedom su prepoznati od strane Evrolige kada je u pitanju KK Crvena zvezda.

Ovo je već četvrto visoko priznanje ove vrste u poslednjih 6 godina za naš klub, a treće uzastopno u vrlo jakoj i ozbiljnoj konkurenciji najboljih evropskih timova.

Već po tradiciji KK Crvena zvezda mts je ušao u finale ovog izbora, pošto su očekivanja sada visoka, a lestvica postavljena isto tako visoko, možemo reći bazirajući sve na uloženom radu i vremenu, da smo očekivali uspeh.

Koliko se rad ove vrste i napredak kluba na tom polju priznaje, najbolje govori i podatak da su u samom vrhu konstantno samo tri kluba – Anadolu EFES, Žalgiris i Crvena zvezda.

Sa ciljem izgradnje mlade baze navijača, projekat se fokusirao na edukaciju navijača o istoriji kluba kroz ekskluzivno kreirani digitalni sadržaj kratkog formata. U danima utakmica, Zvezda je pokrenula i ‘Junior tribinu’, radeći sa klupskim partnerom IDEA na nadogradnji ovog prostora za mlade navijače, obraćajući im posebnu pažnju i vodeći računa da nikada ne napuste arenu praznih ruku. Klub je organizovao i nekoliko grupnih poseta, gde su deca iz svih delova Srbije bila pozvana da prisustvuju utakmicama, gde su mogli da uživaju u aktivnostima kao što su 3D projekcija i mapiranje terena, muzičkog kornera, DJ nastupima, šou robota, izazovima veština, partnerskim aktivacijama. Takođe, organizovani različiti događaji za najmlađe, uključujući e-sport turnire, ANGT turnir za mlade košarkaše, aktivnosti One Team-a i sportske konferencije za studente i one koje zanima rad u sportu’, navodi su u obrazloženju nagrade, koju je predstavnik Evrolige uručio direktoru marketinga Kluba Janku Stankoviću.

Predstavnici KK Crvena zvezda mts nalaze se u Barseloni gde već drugi dan učestvuju u svim aktivnostima koje svake godine služe da ‘uvedu’ sve klubove u novu takmičarsku sezonu, u kojoj će jedan od učesnika biti i KK Crvena zvezda’, stoji na sajtu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE