DRES BI MU STAJAO JAKO ČUDNO: Ronaldov agent razgovarao sa predsednikom evropskog velikana!

Gotovo da više nema dileme da Kristijano Ronaldo želi da napusti redove Mančester Junajteda ovog leta, zbog namere da želi da igra u Ligi šampiona.

U skladu sa tim, sve češće se pojavljuju imena klubova sa kojima se povezuje, bilo da ga žele ili im se samo opipava puls od strane menadžera Portugalca Horhea Mendeša.

Sada se pojavila informacija i o sastanku pomenutog agenta sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom, što je i sam čelni čovek katalonskog kluba potvrdio.

Istina je, večerao sam sa Horheom. Ništa ne isključujem, to nije u našem interesu. Neću sad da elaboriram šta je Mendeš sve rekao, ali uvek sam zainteresovan da razgovaram sa njim. On priča o situaciji na tržištu transfera, dobro je upoznat, potvrdio je Laporta.

Ipak ostaje pitanje koliko bi ova opcija bila moguća, s obzirom na to da se Barselona zbog finansijkog stanja morala odreći usluga svoje legende Lionela Mesija, koji je uz Portugalca – koji je najuspešnije godine proveo u najvećem rivalu Realu iz Madrida – najuspešniji fudbaler ovog veka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE