LEGENDA TENISA VERUJE U NOVAKA: Biće još slemova

Legendarni čileanski teniser Fernando Gonzales, finalista Australijan Opena 2007. i osvajač zlata u dublu i bronze u singlu na Olimpijskim igrama u Atini, govorio je u intervjuu za “Sport klub” o proceni konačnog dostignuća Novaka Đokovića.

On je rekao da ne zna koliko će još tačno Srbin osvojiti gren slemova, ali da će ih biti.

Onoliko koliko bude želeo, ha-ha. Ne mogu da vam dam tačan broj, ali će ih sigurno biti još nekoliko, po mom mišljenju. Lako je to reći, ali veoma teško ostvariti, što vi dobro znate, rekao je Gonzales.

Govorio je i o Niku Kirjosu, koji je na Vimbldonu po prvi put ostvario plasman u polufinale jednog gren slema, po čemu je prvi Australijanac kome je to pošlo za rukom još od Letona Hjuita i US opena 2005. godine.

Iskreno, teško je igrati protiv takvog tenisera – ali mislim da je dobro za navijače, jer im je takav igrač potreban – zato što je, između ostalog, različit od drugih. On je u svakom slučaju sjajan teniser – a da pri tom ima mnogo prostora za napredak – i on umešno koristi ono čime raspolaže da bi ostvario svoje ciljeve, izjavio je Čileanac poznat po snažnim udarcima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE