NOVO POJAČANJE PANTERA: FMP Meridian doveo iskusnog Amerikanca! (FOTO)

Predstavnik Srbije u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona sledeće sezone FMP iz Železnika doveo je sedmo pojačanje ovog leta.

U pitanju je iskusni Bo Bič, američki krilni centar koji može da igra i nisko krilo.

Bič ima 28 godina i visok je 203 centimetara, a prethodnu sezonu je proveo u poljskom Slupsku, gde je prosečno postizao 13,2 poena uz skoro 7 skokova.

Kako se navodi na sajtu tima iz Železnika, Bič poseduje dobar šut sa brzim izbačajem.

On je studirao na univerzitetu Severna Karolina, nakon čega je pokšao da se izbori za NBA ugovor, ali bezuspešno, igrajući Letnju ligu u dresu Bruklin Netsa, a potom je nastupao i u razvojnom timu Atlanta Hoksa. 

On već ima iskustva iz FIBA Lige šampiona, gde je nastupao za solunski PAOK, dok je evropsku karijeru započeo u Hamburg Tauversima, tada nemačkom drugoligašu, sa kojim je odmah ostvario plasman u viši rang.

U ovom prelaznom roku ugovore sa Panterima su produžili kompletan stručni štab, kao i krilni košarkaš Ranko Simović, a kao pojačanja su ranije došli – Trent Frejzer, Čarls Dženkins, Luka Vudragović, Ognjen Matović i Andrija Vuković.

Ostaje da se vidi da li će redove tima iz Železnika pojačati centar Zvezde Ognjen Kuzmić, a pominjalo se i interesovanje za Marka Simonovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE