Važna informacija za Zvezdine navijače!

Fudbaleri Crvene zvezde na startu nove sezone Superlige Srbije u nedelju od 20 sati dočekuju Radnički iz Niša, a ulaznice su od danas u prodaji.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, onlajn prodaja počinje od 12 sati, dok će se karte na blagajnama prodavati u subotu od 11 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 12 do početka susreta.

– Crveno-beli fudbaleri su uspešno okončali pripremni period i sa punim baterijama dočekuju početak nove sezone. Prva prepreka naše prvotimce očekuje već predstojećeg vikenda, tačnije u nedelju 10. jula od 20 časova, kada je na programu utakmica prvog kola nacionalnog šampionata protiv niškog Radničkog. Izabranici Dejana Stankovića kreću u odbranu duple krune, a pored toga, bliži se i početak kvalifikacija za najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje u Evropi – Ligu šampiona.

Upravo zato je važno da od samog početka tribine našeg stadiona budu ispunjene u velikom broju. Sigurno je da će armija vernih zaljubljenika u Zvezdin grb prirediti još jedan nezaboravan spektakl – stoji u saopštenju kluba.

Cene karata su : Sever: 300 dinara, Istok: 400 dinara, Zapad: 500 dinara, VIP Zapad: 1.000 dinara, VIP 1: 2.000 dinara, VIP 2: 2.000 dinara, VIP Galerija: 3.000 dinara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE