GRCI OTKRILI: Nedoviću milioni od Zvezde, plaća se i obeštećenje

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da srpski košarkaš Nemanja Nedović prelazi u Crvenu zvezdu iz Panatinaikosa.

On se na taj način vraća u klub u kojem je započeo svoju seniorsku karijeru koju je posle gradio u Španiji, Italiji, Grčkoj i NBA ligi.

Povodom njegovog odlaska oglasio Panatinaikos koji je izdao saopštenje.

Panatinaikos je sa Nemanjom imao dogovor da će se saradnja automatski produžiti na još jednu sezonu ukoliko on odigra 28 od 34 evroligaške utakmice. Međutim, prvenstvo je skraćeno zbog izbacivanja tri ruska tima, pa je u Evroligi Nemanja odigrao 26 od 32 utakmice, što je isti procenat. Agent Miško Ražnatović, koji predstavlja Nedovića, insistira na činjenici da nema osnova za automatsko produženja ugovora sa igračem prema kojem se Panatinaikos ponašao veoma korektno u teškim situacijama, izjavio je za “bwinSPORT” Dimitris Kontos, direktor za komunikacije u Panatinaikosu.

On je dodao da će Nedović u Zvezdi dobiti trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra, a da toliko PAO ne želi da mu da.

PAO ne želi da ulazi u sudski proces sa igračem jer ne želi da naš košarkaš bude nezadovoljan. Osim toga, ne želimo da mu ponudimo trogodišnji ugovor vredan tri miliona evra, koliko će dobiti u Zvezdi prema informacijama koje smo dobili. Nemanja može da bude slobodan igrač za obeštećenje od 300 hiljada evra jer nije odigrao 28 utakmica, kazao je čelnik Panatinaikosa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA IZ ITALIJE: Antonio Konte ima novi klub!

Antonio Konte je u, još uvek aktuelnoj sezoni, bo bez angažmana, pošto se rastao sa totenhemom krajem prethodne sezone. Italijan...

POVEZANE OBJAVE