Nedović poslao poruku navijačima Panatinaikosa: Ucena mi izaziva mučninu!

Nemanja Nedović se posle 11 godina vatio u Crvenu zvezdu. On je protekle dve sezone proveo u Panatinaikosu gde je bio jedan od vodećh igrača.

On se nije u najboljim odnosima rastao sa upravom kluba iz Atine, koja mu još uvek nije izdala papire za prelazak.

On se na instagramu oprostio od navijača Panatinaikosa gde se dotakao i situacije sa klubom u kojem je proveo dve szone.

Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cele ove situacije. Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronadu bolje rešenje, napisao je Nedović na Instagramu i dodao:

Kada čujem reč `ucena` u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku. Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo senku na prelepe dve godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini. Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvek ćete biti deo moje porodice i videćemo se uskoro. Jednom zeleni, uvek zeleni, završio je novi košarkaš Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE