REZ U ZVEZDI: Stanković (ne)očekivano otpisao dvojicu fudbalera

Danas startuje novo izdanje Superlige Srbije u fudbalu, a branilac titule Crvene zvezda će odbranu trona početi u nedelju protiv Radničkog iz Niša na stadionu “Rajko Mitić”.

Danas je sastavljena i lista fudbalera na koje će se računati u prvom delu sezone, a na njemu po svemu sudeći neće biti dvojice fudbalera koja su u redove crveno-belih stigli kao velika pojačanja.

U pitanju su Rišairo Živković i Aksel Bakajoko, koji su dobili šansu za novim dokazivanjem na pripremama, ali po svemu sudeći ipak nisu zadovoljili.

Postojala je velika dilema, posebno u vezi sa nekadašnjim fudbalerom Ajaksa, koji je postigao dva pogotka na prvoj pripremnoj utakmici i bilo je nagoveštaja da adaptacija ide u dobrom smeru.

Ipak, usled odličnih partija mladog Ibrahima Mustafe, koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru, kao i Vladimira Lučića koji je bio jedan od najboljih igrača Prve lige Srbije kao igrač IMT-a, a koji je uspeo da zatrese mrežu u pripremnom meču, na spisku registrovanih nije bilo mesta za dvojac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE