Stolica pred Javor: Ne slažem se da je prvenstvo gotovo

Fudbaleri Partizana u novo prvenstvo kreću u Ivanjici gde će igrati protiv povratnika u elitu Javora.

Želja crno-belih je titula šampiona, a trener Ilija Stolica se ne slaže sa ocenom Milorada Kosanovića koji je izjavio da je Crvena zvezda već šampion Srbije.

Naravno da se ne slažem sa tom ocenom. Bio bi apsurd da ulazimo u sezonu slažući se takvim stvarima. Svako ima pravo na stav, Kosanovića poštujem, dovoljno je britak u izjavama kada je to potrebno. Volim kada je dosledan u tim izjavama. Ipak, ne bi bilo dobro da se o našoj ligi priča na taj način. Naše prvenstvo mora da bude neizvesno, takmičarsko, da iz toga ispliva još bolji kvalitet. Što se nas tiče, bavimo se sobom, da uvek budemo na maksimumu i da gledamo kvalitetan fudbal. I u svakom trenutku borićemo se za regularnost. Dovoljno sam u srpskom fudbalu da budem obazriv na sva obećanja, rekao je Stolica.

Pred debi u Ivanjici najveći problem će da bude loš teren.

Često nailazimo na flosuke da je teren isti za sve, što nije tačno. Nije isti za tim koji konstruiše igru, napada i za one koji se više brane, bavi destrukcijom protivničke igre. Imali smo priliku da vidimo njihove utakmice sa priprema, jako poštujem njihovog trenera, poznajem ga dugo, znamo šta nas očekuje, a ono što ne znamo je vezano za vremenske prilike. Čujemo da je kiša i danas i sutra, kakav će biti teren ne možemo da znamo dok ne dođemo na lice mesta, završio je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Definitivno je puklo na relaciji Vlahović – Alegri: Srbin napravio veliki skandal

Juventus u subotu nije uspeo pobediti velikog rivala Milan (0:0), ali ono što je obežilo ovaj susret je novi...

POVEZANE OBJAVE