ZVEZDA ZADRŽAVA REPREZENTATIVCE: I dalje traje borba za Kalinića

Danas je održana Skupština KK Crvene zvezda na kojoj je otkriveno da će igrači ovog kluba i naredne sezone biti nekadašnji reprezentativci Stefan Marković i Branko Lazić.

Pored toga, navodno je Nikoli Kaliniću ponuđen novi, bogatiji ugovor, tako da borba za reprezentativno krilo i dalje traje, iako je igrač sklopio dogovor sa Barselonom i čeka se da se vidi da li će se katalonski klub dogovoriti sa Valensijom koja u ACB ligi ima pravo preče kupovine, pošto je upravo iz ovog kluba srpski košarkaš došao u Zvezdu.

Još uvek se nadam da će Kalinić ostati. Obavio sam par razgovora sa njim, postoje šanse da produži ugovor, sa pojačanom ponudom, koja je možda jača i od Barselone. Pojavio se i Virtus, sve bi trebalo da bude gotovo kroz dva-tri dana, rekao je Čović.

Takođe je potvrđeno da su rešeni problemi u vezi sa dolaskom Nemanje Nedovića, pošto je njegovom dosadašnjem klubu Panatinaikosu plaćeno obeštećenje od 300.000 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE