Stolica: Nikom neće biti lako kada pomisli da treba da igra sa nama!

Fudbaleri Partizana večeras u okviru prvog kola Superlige Srbije gostuju ekipi Javora. Pred ovaj meč trener Partizana Ilija Stolica izneo je očekivanja.

– Uradili smo mnogo dobrih stvari u proteklom periodu, jer pripreme nikad nisu bile kraće, a znate i sami da svakom treneru uvek fali vremena za uigravanje. Napravili smo kompletan reset u ekipi, mnogo je igrača otišlo, mnogo je novih došlo i većina se uklopila jako dobro. Zato sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice sa Javorom, koja će nam, verujem, pokazati dobre sekvence i omogućiti da na pravi način otvorimo sezonu u kojoj imamo najveće ambicije. Jedina stvar koju mogu da obećam je da “parni valjak” nikome neće biti lak protivnik. Partizan će biti doživaljavan na pravi način, nikome neće biti lako kada pomisli da treba da igra sa nama, to je sigurno – poručio je Ilija Stolica dan pre gostovanja u Ivanjici.

Meč se igra večeras od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE