VELIKI PROBLEM ZA SRPSKI KLUB: Ne zna gde će igrati evropsku utakmicu

Fudbaleri Radničkog iz Niša izborili su plasman u kvalifikacije za evropsku Ligu konferencija, a takmičenje će početi 21. jula na gostovanju pobedniku meča između Gzire sa Malte i Atletika iz Andore.

Međutim, problem za Nišlije bi mogao da bude revanš meč nedelju dana kasnije, pošto je još uvek neizvesno na kom stadionu će biti odigran.

UEFA nije dala dozvolu da se taj duel odigra na niškom Čairu, nakon što je ranije navela čak 203 stavke koje se moraju rešiti, kako bi se u Nišu igrale evropske utakmice.

Predsednik ovog kluba Ivica Tončev podsetio je da stadion nije u vlasništvu kluba, ali i istakao da su uložili dosta.

Mi želimo da igramo u Nišu i klub radi sve što je u njegovoj moći da tako i bude. Iako stadion nije u našem vlasništvu, mi smo uložili mnogo u njega i ulažemo i dalje. Imali smo puno zamerki na stadion od strane UEFA, znamo da Čairu sledi rekonstrukcija, ali moramo da pokušamo da ga dovedemo u potrebno stanje, makar za kvalifikacije. Radnički mora da igra pred Nišlijama i taj 28. jul treba da bude fudbalski praznik za ceo jug Srbije, poručio je Tončev za “Republiku”.

Radnički večeras počinje sezonu gostovanjem šampionu Srbije Crvenoj zvezdi u prvom kolu Superlige Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE