Iz Serije A u Kruševac: Napredak predstavio novo pojačanje!

U Kruševac je danas pravo iz Udina stigao Petar Mićin.

On se nije najbolje uklopio u planove kluba iz Serije A, zabeležio je tek nekoliko minuta, ali je dva puta prosleđivan na pozajmice, jednom ponovo u Čukarički, dok je poslednju sezonu proveo u slovačkom Seredu, zapisavši 13 nastupa u svoju biografiju.

Danas želi novo dokazivanje, a Napredak je idealna prilika za to.

Stigao sam u Kruševac na poziv trenera Đorđevića, koga odlično poznajem i sa kim sam već sarađivao. Njegov način rada mi se jako dopada, a čuo sam i za ambicije kluba u novoj sezoni, što je me takođe privuklo. Gledao sam premijernu utakmicu u Novom Sadu, svidela mi se kompaktnost tima, ali i taktička disciplina. Malo je nedostajalo da uzmemo bod. Verujem da ću ekipi doneti baš ono što joj u ovom trenutku fali – kreativnost u veznom redu – i da će već od sledećeg kola sve izgledati bolje. Što se ličnih ambicija tiče, o njima bih da pričam na terenu, a od ekipe očekujem da bude siguran učesnik plej – ofa, pa ako se ukaže šansa za nešto više od toga, da je iskoristimo”, rekao je Mićin za Mocart sport.

Napredak je u prvom kolu Superlige poražen od Vojvodine rezultatom 1:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE