POTPUNO ISKREN: Pablo Laso o ponudi Nebojše Čovića!

Košarkaški klub Crvena zvezda u novu sezonu ulazi sa novim trenerom.

 Dejan Radonjić je preuzeo Panatinaikos, a na klupi Zvezde nasledio ga je Vladimir Jovanović. U međuvremenu se pominjalo nekoliko kandidata za naslednika Radonjića, a Nebojša Čović je javno govorio o ideji da na klupu crveno-belih sedne Pablo Laso, legendarni trener Real Madrida.

– Imali smo ideju da klupu preuzme Pablo Laso, kada smo čuli za rasplet sa Real Madridom. Kada smo uspostavili kontakt, dobili smo odgovor da mu zdravstvena situacija ne dozvoljava da dođe u Beograd, rekao je tada Zvezdin prvi čovek.

Prema evropskim medijima, priča dobija i nastavak. Španski portal Gigantes del Basket plasirao je vest koju je preneo i ugledni BasketNews.

Ovaj portal je kontaktirao Lasa i njegove predstavnike koji su odmah demantovali da je iskusni stručnjak dobio bilo kakvu ponudu Crvene zvezde i tvrde da kontakta uopšte nije ni bilo.

-Kategorički odbijamo da smo dobili ponudu ili imali bilo kakav kontakt sa Crvenom zvezdom u vezi sa dolaskom Pabla Lasa u taj klub. Laso nije odbio prelazak u Beograd zbog medicinskih razloga, kao što su srpski mediji pisali proteklog vikenda jer nikakvog kontakta nije ni bilo, stoji u saopštenju Lasovog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE