Ten Hag progovorio o Ronaldu i Megvajeru, sada je sve jasno!

Trener Mančester junauteda Erik Ten Hag rešio je da stane na put glasinama o navodnom odlasku Kristijana Ronalda iz kluba.

– Kristijano Ronaldo je u našim planovima i planiram sezonu sa njim. Trenutno nije sa nama sada zbog porodičnih problema. Svakako, on je naš igrač i planovi su krojeni sa njim. Jedva čekam da sarađujemo. Kristijano nije na prodaju, želim da uspemo zajedno“, poručio je Ten Hag.

Danima se piše o mogućnosti da Portugaa ode u Čelsi gde je novi vlasnik Tod Boli vodio direktne pregovore sa agentom Žoržom Mendešom.

– Imali smo dobar razgovor sa Kristijanom pre polaska na Tajland. Detalje ne bih otkrivao i to je između nas dvojice, ali mogu da kažem da smo imali zaista dobar razgovor“, potvrdio je Ten Hag.

Holandski stručnjak razrešio je još jednu veliku dilemu, a tiče se kapitena Mančester junajteda za narednu sezonu. Traka ostaje na ruci Harija Megvajera uprkos nezadovoljstvu dela navijača…

– Trenutno se upoznajem sa svim igračima, on je već bio kapiten ovog tima i ostvario mnogo uspeha, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEFINITIVNO PRELOMIO: Stojaković pronašao gde će nastaviti razvoj!

Mladi košarkaš Andrej Stojaković, sin čuvenog reprezentativca Predraga promenio je koledž ove godine. Odustao je od igranja za Stenford. Dovodio se...

POVEZANE OBJAVE