Jovanović se prvi put oglasio kao Zvezdin trener: Želim tim koji je kadar da izađe svima na crtu!

Crvena zvezda je preživela ogromne promene ovog leta u timu, a novi trener crveno-belih kao što je već poznato je Vladimir Jovanović.

On je o svojim očekivanjima na klupi crveno-belih pričao za klupski sajt.

”Želimo da budemo konkurentni u svim takmičenjima. Želimo da oformimo tim koji je kadar ‘da izađe na crtu’ svakoj ekipi i da ide na pobedu. Sa moje strane, kao trener sigurno da želim da izvučem najbolje iz igrača. Hemija u tom timu će biti izuzetno važna jer je sve usko povezano. Iz dobre atmosfere stvara se pozitivna energija iz koje dolaze dobre igre”, objasnio je Jovanović i dodao:

”Sigurno je veliki izazov preda mnom, samim tim i obaveza koju nosi mesto trenera Crvene zvezde.  Potpuno sam svestan šta se očekuje od Crvene zvezde, i kada sam prihvatio ovaj poziv, prihvatio sam i da živim sa tim, ali i da dam svoj maksimum! Siguran sam da možemo da ostvarimo ambicije, ali iza toga mora da stoji veliki rad i posvećenost, a iz toga će svi to želimo i čvrsto verujem, doći i dobri rezultati”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati detalji sukoba: Uhapšeno više od 50 osoba, ima povređenih

Uvertita pred 173. "večiti"derbi između fubalera Crvena zvezde i Partizana bio je sukob huligana. Sada je poznato i više detalja...

POVEZANE OBJAVE