Čović progovorio o Lasu: Kada dođe vreme dokumentovaću…

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović bio je gost “Sportala”. On je govorio o odlascima iz Zvezde, pojačanjima kao i o predstojećoj sezoni.

Pre svega, govorio je o finansijskim izazovima.

“Nama su uvek izazovne sezone kada su finansije u pitanju. Deklarišu nas kao državni bankomat, a videsmo ko je državni bankomat kada su izašla poreska dugovanja”, rekao je Čović.

Što se tiče odlaska Radonjića, on kaže:

“Nije pitanje za mene, to je pitanje za njega, ali sve što počne, mora i da se završi. Došao je period u kome smo se rastali, i njemu je istekao ugovor. Nismo hteli da dozvolimo da uđemo duboko u jul”, rekao je Čović. 

“Nigde nije puklo, ništa nije puklo. Svaki čovek ima pravo da promeni mišljenje posle dve-tri nedelje. Nema ničega, sve je normalno, žao mi je što neću dati ružnu vest”, rekao je Čović. 

Pominjao se Pablo Laso i njegov potencijalni dolazak na Mali Kalemegdan, a novinar je pitao Čovića da li je bilo kontakata, uz konstataciju da je Laso istakao da nije bilo govora o njegovom prelasku u Zvezdu.

“Je l to dao direktno Pablo Laso?”, pitao se Čović, na šta je dobio negativan odgovor. 

“Onda da ostavimo za neki drugi put… Pretpostavljam da vam je jasno da se ne treba zaletati i izmišljati priče. U medicinskim atlasima postoji nova bolest – opterećenost Čovićem. Šta da im radim, ja nisam od onih koji se bavi tim farmaceutskim stvarima, vakcinama za tu bolest. Bilo je puno kontakata sa trenerima, ali neću pričati sa kim smo razgovarali. Kada dođe vreme, dokumentovaću”, rekao je Čović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petrušev prokomentarisao spornu odluku: Bilo je kontakta…

Srpski košarkaš Filip Petrušev rekao je da je postojao kontakt pri poslednjem napadu Barselone na Džabariju Parkeru. On je meč...

POVEZANE OBJAVE