FIRST MINUTE PONUDA – Odigraj jako na “Orlove”, tri pobede na Svetskom ti donose ozbiljan keš!

Jul je mesec, a Meridian je već spremio ponudu za Svetsko prvenstvo u novembru

Verovali ili ne, tačno nas još 131 dana deli od početka najvećeg fudbalskog događaja na planeti. Svetsko prvenstvo u Kataru iščekuje se još od trenutka kada je ovoj zemlji dodeljeno domaćinstvo, a onog momenta kada je Srbija uspela da se plasira na isto – zavladala je do sada neviđena euforija!

Grupa u kojoj je naša reprezentacija slična je kao i 2018. godine, osim što je je umesto Kostarike sada izvučen Kamerun. Ostali rivali su dobro poznati – Brazil i Švajcarska.

Cela nacija nada se pozitivnom rezultatu “Orlova” kao i prolasku grupe, ali šta kažu kvote?

Ako niste znali, u kladionici Meridian već sada možete sastaviti tiket za Svetsko prvenstvo.

Meridian je nedavno objavio kompletnu ponudu igara za sve utakmice grupne faze prvenstva, a zanimljivi su koeficijenti na mečevima naše reprezentacije.

Ukoliko verujete da će Srbija slaviti u sva tri duela, onda je pravo vreme da odigrate jedan patriotski tiket – kvote su najveće na svetu, a za tri pobede “Orlova” na uloženih 100 dinara možete osvojiti 3.696 dinara. Malo hrabrijima ulog od 1.000 dinara doneo bi 36.960 dinara.

Odigraj na “Orlove”:

24. novembar, Brazil – Srbija, dvojka 6.60

28. novembar, Kamerun – Srbija, dvojka 2.24

2. decembar, Srbija – Švajcarska, kec 2.50

Ukupna kvota: 36.96

Posebno zanimljiva kvota je da će Srbija biti pobednik grupe G 6.47, a da će se kvalifikovati u narednu fazu takmičenja – 2.25.

Meridian je napravio i specijal igara za Svetsko prvenstvo – pogledajte kompletnu ponudu ovde.

Iskoristite promo kvote za Mundijal i već danas sastavite dobitnu kombinaciju, a ukoliko još uvek nemate otvoren korisnički nalog – registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer tom prilikom dobijate (umesto doskorašnjih 500 dinara) čak 1.000 dinara bonusa za online klađenje i to – BEZ DODATNIH USLOVA!

Podsećamo i da je u toku veliko takmičenje IGRAJ ZA KATAR – Meridian igračima pruža priliku da osvoje kompletan put na Svetsko prvenstvo. Više o svemu na ovom linku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE