JOŠ JEDAN MEGA-TRANSFER! Dogovoreni su svi uslovi, Kalidu Kulibali ima novi klub

Kalidu Kulibali je bio velika želja Juventusa, ali izgleda da neće otići u redove torinskog kluba.

Prema pisanju italijanskih medija, sjajni [toper Napolija je nadomak prelaska u Čelsi koji bi za njega platio oko 40 miliona eura, dok bi igrač zarađivao devet miliona eura u svakoj od sledeće četiri sezone na koliko će potpisati.

Calciomercato piše kako bi se kompletan posao mogao odviti u naredna 24 sata i Kulibali će karijeru nastaviti u Londonu. Juventus će, po svemu sudeći, prodati Matijasa de Lihta u Bajern, a njegovu su zamenu videli u Kulibaliju. Međutim, Napoli više naginje tome da ga proda Čelsiju nego svojim rivalima u Seriji A.

The Athletic i La Gazzetta dello Sport pišu kako su se predstavnici Čelsija i Napolija susreli nekoliko puta u zadnjih par dana i da je kompletan posao jako blizu završetku. Sjajni 31-godišnji štoper ulazi u zadnju godinu ugovora, a novi nije potpisao pa se i Napoliju žuri da ga proda kako bi na njemu barem nešto zaradio.

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis je ranije odbijao ponude za Kulibalija za kojeg je tražio čak 100 miliona eura, ali sada je stigla kriza i treba rezati plate, a tu je i zadnja godina ugovora pa je spreman pristati na Čelsijevih 40 miliona.

Tako bi Kulibali uskoro trebao napustiti klub u kojem je od 2014. godine i preseliti se u London.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE