Neočekivano: Zvezda raskinula saradnju sa bekom!

Juče su se pojavile spekulacije da je italijanski bek Kristijano Pićini na izlaznim vratima Marakane, a danas je stigla informacija da je ovoj saradnji defitinitivno došao kraj.

Naime, kako prenosi Mocart sport Kristijano Pićini i Crvena zvezda su sporazumno raskinuli ugovor.

“Hvala Kristijanu na profesionalnom odnosu prema klubu. Reč je o veoma kvalitetnom igraču, koga je zadesila teška povreda i još nije uspeo da se vrati na nivo na kom je bio. Odigrao je dobru polusezonu, našao se i na spisku italijanske reprezntacije u junu, ali tempo je u ovom trenutku prejak. Shvatili smo da ni pored dobro odrađenih priprema ne može da bude u top formi za kvalifikacije za Ligu šampiona, njemu je bilo jasno da ne može da pomogne klubu na način na koji želi i odlučili smo se za sporazumni rastanak. Bio je veoma fer prema klubu, pa nećemo imati nepredviđenih izdataka. Pićiniju želimo sve najbolje u nastavku karijere”, rekao je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

Podsećamo, Pičini je došao u Zvezdu u januaru ove godine, a odigrao je 13 utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA EURO ZA 1€

Započnitee sportsku avanturu sa nama i priuštite sebi nezaboravno putovanje koje će ostati zauvijek urezano u vašim uspomenama. Postanite dio...

POVEZANE OBJAVE