Radonjić želi još jednog svog igrača u PAO-u! (FOTO+VIDEO)

Posle promocije Dejana Radonjića na mesto šefa stručnog štaba Panatinaikosa, svakodnevno se spekuliše o igračima koji bi mogli da pojačaju ovaj tim.

Za sada su novi igrači u zelenom delu Atine samo Paris Li i Panajotis Kalaicakis, ali su imena koja se pominji daleko zvučnija.

Velika saga se stvara u vezi sa drugim povratkom Nika Kalatesa, nakon mandata u Barseloni, a opcija na pleju je i prošlosezonski igrač Radonjića u Crvenoj zvezdi.

Izgleda da crnogorski stručnjak želi proverene igrače u svom timu, pa se u medijima kao želja grčkog kluba navodi i nekadašnji igrač Bajerna, iz vremena dok je ovaj tim vodio upravo Radonjić, Derik Vilijams.

On je pored Bajerna u Evropi igrao i za Fenerbahče, Valensiju, kao i za Makabi iz Tel Aviva, čiji je član bio prethodne sezone.

Pre dolaska u evropsku košarku bio je solidan u NBA ligi, gde je nastupao u Sakramentu, Njujorku, Minesoti, Majamiju i kratko u Lejkersima i Klivlendu.

Poznat je po atraktivnim zakucavanjima, što je umeo itekako da pokaže i u najjačoj ligi sveta, pre svega dok je nastupao u Kingsima.

Tokom karijere u elitnom evropskom takmičenju beležio je u proseku 10,6 poena, 3,5 skoka i 0,9 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN PRED DERBI: Da nastavimo niz gde nemamo poraz od Zvezde

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. U prvo kolo plej-ofa ulaze sa -7 u odnosu na...

POVEZANE OBJAVE