NAJBOLJI MOGUĆI IZBOR: Paulo Dibala pred potpisom za ‘savršeni klub’!

Paulo Dibala je na neslavan način otišao iz Juventusa, sada je magična desetka ‘Bjankonera’ pripala njegovom velikom prijatelju, Polu Pogbi, a Argentinac već neko vreme ne uspeva pronaći novi klub.

Inter je bio favorit mesecima, ali su čelnici kluba s Đuzepe Meace sav trud i finansije uložile u povratak Romelua Lukakua čim se ukazala takva prilika za robusnim Belgijancem.

Redom su se smjenjivali Mančester junajted, Barselona, Totenham – da bi ostale samo dve realne opcije i to u vidu Rome i Napolija. A izgleda da će Napoli dobiti argentinskog “španera”.

Italijanski mediji pišu kako je klub s juga Italije potvrdio svoju ponudu – Dibala bi po njoj zarađivao šest miliona evra po sezoni, što nije daleko od primanja u Juventusu.

Po mnogima bi ovo bi bio savršen sklop. Dibala bi još jednom poneo ulogu vođe, Lorenco Insine je otišao u MLS, a plus znamo kako Napolitanci gledaju na argentinske igrače.

Može li Dibala ponoviti Maradonino čudo i povesti Napoli ka Skudettu?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE