OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Barselona i Juventus dogovaraju ŠOKANTNU razmenu

Prema Kalčomerkatu, Barselona i Juventus mogli bi dogovoriti šokantnu razmenu koja uključuje Memfisa Depaja i Danila u aktuelnom prelaznom roku.

Barselona je u potrazi za novim desnim bekom nakon što se ranije ovog leta oprostila od Danija Alveša nakon isteka njegovog ugovora. Identifikovali su Čelsijevog kapitena Cesara Aspilikuetu kao svoju glavnu metu, ali moraće izdvojiti značajnu cifru kako bi osigurali potpis 32-godišnjeg igrača.

Dakle, čini se da Blaugrana istražuje druge mogućnosti, a Danilo se pojavljuje kao opcija. Bivši bek Real Madrida, 30-godišnji Brazilac proveo je dve godine na Santijago Bernabeu (od 2015. do 2017.) pre nego što se pridružio Mančester sityju, gde se također zadržao dvije sezone.

Nakon što se pridružio Juventusu 2019., Danilo je standardan na Allijans stadionu. Do danas je upisao 109 nastupa za Bjankonere. Brazilac je u Juventusu pokazao svoju svestranost, s vremena na vreme bio angažovan kao štoper ili čak u veznom redu.

Čini se kako 30-godišnjak ima velike fanove u Barseloni, koji razmišljaju o dovođenju za brazilskog reprezentativca. Ali umesto da ponudi Juventusu odštetu, Barselona navodno procenjuje mogućnost slanja Memfisa Depaja na drugu stranu kao deo dogovora za potpisivanje 30-godišnjeg defenzivca.

Depaj se pridružio Barseloni tek prošlog leta, ali bi uskoro trebao napustiti Nou Kamp. Naime, 28-godišnji Holanđanin, koji je prošle sezone postigao 13 golova, u poslednjoj je godini ugovora s katalonskim klubom, a trener Ćavi ne računa ozbiljno na njega.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE