SIVIĆ NEZADOVOLJAN SUĐENJEM: Drugi penal sigurno nije bio

Fudbaleri Radničkog iz Niša imali su najteži mogući raspored na startu nove sezone. Prvo su gostovali Crvenoj zvezdi, a večeras dočekali Partizan.

Vodile su Nišlije sa 3-1 u jednom trenutku, bili veoma blizu pobede i imali još nekoliko izglednih šansi, ali je na kraju usledio šok, pošto je u samoj završnici dosuđen drugi penal za crno-bele, koji je realizovao Rikardo za krajnjih 3-3.

Trener Radničkog Tomislav Sivić bio je zadovoljan igrom svog tima, ali nije uspeo da sakrije nezadovoljstvo suđenje neposredno nakon utakmice.

Čestitam mojim momcima, odigrali smo dve utakmice sa najjačim timovima u Srbiji, ali teško je apsorbovati da vam sviraju jedan, dva, tri ili koliko god penala protivnku treba. Možda sam ja nov u srpskom fudbalu, svež, ali lagano su svirani, ocenio je Sivić u izjavi za TV “Arenasport”.

Upitan da dodatno prokomentariše kaznene udarce protiv njegovog tima, bio je veoma direktan.

Nisam gledao VAR, ali drugi sigurno nije bio, bio sam tu. Baš me zanima da li bi ovakav penal bio sviran Radničkom, zapitao se trener Radničkog.

Detaljnije je svoj stav na konferenciji posle meča ponovo istakao trener Radničkog.

Bila je ovo utakmica u kojoj smo zaslužili pobedu bez ikakvog pogovora. Na 3:1 smo imali zicer za 4:1 i to bi bila tačka na i. Nisam komentarisao fudbal i suđenje od povratka na našu scenu, jer su me kažnjavali kad god sam rekao i reč, počeo je trener niškog superligaša, pa objasnio:

Smatram da je potrebno da vidimo da li je Filipović zaslužio da dobije crveni karton kada je nokautirao našeg igrača, takođe Vujačić za start sa dve noge… Dva penala, koja su dosuđena Partizanu, od kojih se kod drugog čovek bacio kao u bazen. Ne smemo da kažemo ništa jer je to Partizan ili Zvezda. Ljudi pobedite nas, dajte nam pet komada, oštro je prokomentarisao Sivić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE