SUPERLIGA: Čukarički se oporavio od debakla, Spartak bolji od Radnika

Fudbaleri Čukaričkog su, posle iznenađujuće ubedljivog poraza u prvom kolu, savladali u gostima Novi Pazar sa 2-1.

Čukarički je poveo golom letošnjeg pojačanja Đorđa Ivanovića u 30. minutu, dok je tri minuta pre isteka prvog dela igre iskusni Zoran Danoski poravnao rezultat.

Ipak je domaće navijače pred kraj ovog duela, u 88. minutu, razočarao napadač iz Gambije Mohamed Badamosi koji je doneo prvu pobedu u sezoni gostima.

U drugom minutu zaustavnog vremena je Srđan Mijailović dobio crveni karton, ali nije bilo vremena da domaćin iskoristi prednost igrača više.

U Subotici je domaći Spartak slavio sa 2-0 protiv Radnika iz Surdulice.

U duelu severa i juga Srbije bio je Subotičanima dovoljan po gol u oba poluvremena. Mladi Luka Bijelović je načeo rivala u 20. minutu, dok je Nikola Srećković ubrzo nakon povratka na teren postavio konačan rezultat, u 48. minutu.

Ipak, ovaj rezultat ne oslikava najbolje tok meča, pošto su Surduličani imali veći posed lopte (59% prema 41% domaćina), a uputili su isti broj šuteva (6) u okvir gola kao i njihov protivnik koji je večeras ipak odneo pobedu.

FOTO: FK Čukarički

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE