EKSPRESNO FORMIRANJE TIMA: Kanadski reprezentativac stiže u Podgoricu!

Budućnost iz Podgorice je ekspresno rešila pitanje predsednika i trenera, pošto je na klupi ovog tima Aleksandra Džikića zamenio Vladimir Jovanović.

Nisu čekali ni najmanje na početak sklapanja tima. Odmah je plejmejker Petar Popović produžio ugovor, a istog dana je na pozajmicu iz filijale Studentskog centra stigao centar Kenana Kamenjaš.

Potom su u klub stigli još jedan plej, Fil But kao i Kameron Rejnolds.

Sada je podgorički klub najavio dolazak novog plejmejkera, koji bi činio tandem sa Popovićem. U pitanju je 23-godišnjak visok 188 centimetara Tre Bel-Hejns.

On je prvi put u Evropi nastupao u sezoni 2018/19, kada je bio član Fraport Skajlajnersa. Potom je nastupao za finski Helsinki, dok je sjajnu sezonu imao u sezoni 2020/21 u redovima nemačkog Merlins Kraisleima. On je tamo prosečno beležio 17.9 poena, 3.9 skokova, 7.1 asistencije, uz 1.2 ukradene lopte.

Kanađanin je prethodnu sezonu proveo u ACB ligi, igrajući za Breogan, gde je beležio 12,9 poena i 4,1 asistenciju po meču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE