SUPERLIGA: Voša bez milosti za “sugrađane”, neefikasno u Bačkoj Topoli

Večeras su, pored ubedljive pobede Crvene zvezde, u okviru drugog kola Superlige Srbije odigrane još dve utakmice.

Jedna je bila zanimljiva iz razloga što se igrao gradski derbi. Međutim, nije tu bilo derbija na terenu. Vojvodina je kao formalni gost bila bez milosti za novog člana elitnog ranga Mladost GAT i slavila sa 4-0.

Dugo se držao mlađi novosadski tim. Tek je Voša povela u finišu prvog dela igre, kada je mrežu zatresao Radomir Milosavljević u 42. minutu.

Međutim, kako su se igrači vretili na teren, iskusni Senegalac Ives Baraje je duplirao prednost pogotkom u 47. minutu.

Potom je Nemanja Nikolić povisio na 3-0 u 59. minutu, kada više gotovo da nije bilo ni najmanje dileme kada je pobednik u pitanju, a konačan rezultat je svojim novim golom ove sezone postavio nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Veljko Simić.

Vojvodinu i u narednom kolu očekuje “severnjački” duel, pošto će dočekati subotički Spartak, a Mladost će gostovati na krovu Voždovcu.

Potpuno drugačiji meč viđen je u Bačkoj Topoli, gde je Javor odoleo TSC-u, i nije primio gol i pored mnogo više šuteva protivnika (13-5), pa je duel rešen bez golova.

Javor u narednom kolu dočekuje Novi Pazar, a TSC ide na noge vicešampionu Partizanu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE