ZVEZDI DOVOLJNO POLUVREME PROTIV KOLUBARE: Po dva gola miljenika navijača! (VIDEO)

Katai 9′ 25, Pavkov 16′ 22′, Kanga 45+1′

Fudbaleri Crvene zvezde veoma lako su slavili u meču drugog kola Superlige Srbije na svom terenu protiv Kolubare sa ubedljivih 5-0. Svih pet golova viđeno je u prvom poluvremenu.

Na početku je Zvezda zapretila iz kornera bez konkretne šanse.

U 9. minutu crveno-beli su stigli do vođstva. Strelac je bio Aleksandar Katai. Nakon gola u prvom kolu, Kangva je upisao odličnu asistenciju.

Odmah u 16. minutu je Zvezda duplirala prednost, iako je pre toga Kolubara imala ozbiljan napad. Ovoga puta, u strelce se upisao Milan Pavkov. Asistirao mu je mladi Stanković.

Tim Dejana Stankovića je nastavio sa rapsodijom. Do 25. minuta su postigli još dva gola. Prvo je Pavkov bio precizan po drugi put na meču u 22. minutu.

Na 4:0 povisio je raspoloženi Katai na dodavanje Bukarija. Prethodno je Kangva oduzeo loptu na polovini Kolubare i odličnom loptom u prostor proigrao asistenta pogotka.

Bukari je promašio izglednu šansu za 5:0 u 31. minutu. Izleteo je sam pred golmana ali je šutirao pored. Do toga je ipak došlo nešto kasnije.

U 37. minutu postigli su Zvezdini igrači i peti pogodak. Ali, Bukari je bio u ofsajdu pa je on poništen nakon gledanja VAR snimka. Međutim, došli su domaći igrači do petog gola preko Gelora Kange u nadoknadi prvog dela.

Sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Pavkov je u 52. minutu pokušao glavom usled kornera, ali je njegov udarac glavom završio u rukama golmana gostiju.

Kings Kangva je želeo još jedan atraktivan pogodak, pa je uhvatio volej sa ivice šesnaesterca posle zicera koji su igrači Kolubare sprečili posle šuta Pavkova, ali je loše šutirao.

Kangva je u 69. minutu nakon driblinga sebi izgradio poziciju i šutirao iz trka, ali je lopta ipak otišla pored gola. Pre toga je i Ivanić oprobao udarac, posle akcije sa Kataijem, međutim gol protivnika je ovog puta spasao golman Popović.

Na oko deset minuta do kraja je odlično loptu glavom zahvatio Strahinja Eraković posle centaršuta iz kornera Gelora Kange, ali se ponovo golman gostiju istakao i uspeo da odbrani.

U 88. minutu je usledio kazneni udarac za tim Dejana Stankovića, a odgovornost da ga izvede dobio je mladi Stefan Leković, koji se nešto ranije našao na terenu zajedno sa Vladimirom Lučićem. Ipak, na visini zadatka bio je golman Kolubare Balša Popović i spasao šesti pogodak u svojoj mreži.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan – Stanković, Eraković, Dragović, Rodić – Kanga, Kangva (od 72. Sanogo) – Bukari (od 72. Mustafa), Ivanić, Katai – Pavkov (od 72. Ohi)

Kolubara (4-2-3-1): Popović – Janković, Bakić, Cvetojević, Kočović – Filipović (od 46. Marjanović), Nikolić (od 46. Andrić) – Đokić, Milojević, Stojanović (od 46. Radovanović) – Vukušić (od 46. Kadrić)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE