Dobre vesti za Bajern: Bitan potpis u Minhenu

Fudbalski klubBajern iz Minhena, juče se zvanično oprostio od jednog od najboljih napadača današnjice Roberta Levandovskogg.

Nakon odlaska napadača, klub iz Minhena produžio je saradnju sa nemačkim reprezentativcem Seržom Gnabrijem do 2026. godine.

Gnabriju je prethodni ugovor važio do kraja sledeće sezone, a pisalo se da su za njegove usluge zainteresovani Čelsi i Arsenal.

– Mnogo sam razmišljao o tome šta želim kao igrač u godinama koje dolaze. I zaključio sam da želim da ostanem u Bajernu kako bih ponovo sa ovim klubom osvojio sve. Nadam se novoj tituli u Ligi šampiona, ali da je ovoga puta proslavimo sa navijačima. Ovde mogu da igram fudbal sa svojim prijateljima i mogu to da radim na najvišem nivou. Uveren sam da ne bi bilo tako u bilo kom drugom klubu. Želim da baš ovde doživim još mnogo lepih trenutaka, rekao je Gnabri za klupski sajt.

Gnabri je svoju karijeru počeo u Arsenalu, a igrao je još za VBA, Verder i Hofenhajm. Gnabri je u Bajern iz Minhena stigao 2017. godine iz Verdera za osam miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga kaznila Fenerbahče

Košarkaški klub Fenerbahče kažnjen je sa 30.000 evra zbog upada navijača posle četvrte utakmice četvrtfinalne serije Evrolige. Navijači turskog tima...

POVEZANE OBJAVE