JASNA PORUKA ČOVIĆA: “Svi normalni to žele”

U intervjuu za portal Nova, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović dotakao se različitih tema.

Govorio je o odlasku Dejana Radonjića sa klupe.

Izjavio je i da želi napraviti što konkurentniji tim.

Sem toga, nezaobilazan je bio odnos sa večitim rivalom Partizanom.

Opisao je situaciju kako će biti sa dva srpska kluba u Evroligi.

Mi kao da se ne radujemo nečemu što smo težili – da imamo dva evroligaša u Beogradu, da imamo ako je moguće još dva-tri kluba u Evrokupu ili FIBA takmičenju. Ne, stalno neka negativa, ako mi to nećemo, nema problema, samo neka se kaže. Trebalo bi da se radujemo. Mislim da nije nikakav problem što država izdvaja pare, to treba da bude transparentno, da nema nikakvih maglovitih sredstava. I da se tačno zna šta je od države, šta od javnih predužeća, a šta od preduzeća koja su na prvi pogled privatna a rade poslove samo s državom i onda date klubu sponzorstvo ili donatorstvo, sve ostalo sami zaključite, vrlo je jasno. – rekao je i dodao.

Treba da se srede odnosi između Zvezde i Partizana, svi normalni to žele, jer to treba da bude sport i zabava. Ja navijam za Zvezdu, vi na primer za Partizan i sada pobedili ste vi, ili mi, pa se onda posle šalimo, plaćamo pića jednim drugima i zavitlavamo. A ne da se bijemo, razvaljujemo, ali to očito ne može, jer neki ljudi to ne žele, ti sa društvenih mreža, mrzitelji koji leče svoje frustracije, ali nebitni su. I jeste zamisao da vas destabilizuju, da nemate čistu glavu, završila se sezona, sada su veliki poslovi, prelazni rokovi, a da trošite energiju da odgovarate tim likovima – završena priča što se nas tiče. – završio je Čović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE