NASTAVLJA SE SAGA “KOSTIĆ”: Predsedniku Ajntrahta jedna stvar nije najjasnija

Iako je već dva puta praktično preseljen u Juventus, FIlip Kostić je i dalje član Ajntrahta.

Čak postoje informacije da i dalje na stolu stoji mogućnost produžetka ugovora sa nemački klubom, osvajačem ovogodišnje Lige Evrope.

Sada se ponovo javio i predsednik kluba iz Frankfurta Piter Fišer, kome nije baš najjasnija želja srpksog igrača za odlaskom u torinsku “Staru damu”.

Ne znam šta bi tražio u Juveu, pogotovo što je došao Di Marija koji je došao na njegovu poziciju. Jedino ako Kostić želi da ga gleda s tribina. Verujem, imam jak osećaj da će on ostati kod nas. Uvek sam govorio da, pored ostalog, Filip može da uđe u bilo koji pab u Frankfurtu i nigde neće platiti piće, izjavio je FIšer za “Sport 1”.

On ipak tvrdi da će, šta god da se desilo, ostati voljen u Frankfurtu.

Navijači ga vole, kao i naši klupski partneri i sponzori. U našem klubu je postao najbolji igrač Lige Evrope prethodne sezone. Dobio je tu čast, to priznanje. Bez obzira gde će nastaviti da igra, Kostić će ostati poštovan i voljen, poručio je predsednik Ajntrahta.

Kostić je ove sezone bio najzaslužniji za osvajanje drugog po snazi evropskog takmičenja, zbog čega je proglašen i najboljem igračem Lige Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE