Stižu nova pojačanja u Zvezdu!

Crvena zvezda doživljava veliku rekonstrukciju ovog leta, posle trostruuke krune osvojene u protekloj sezoni.

Umesto Dejana Radonjića na klupu je seo mladi stručnjak Vladimir Jovanović, a odmah potom su počela da pristižu i pojačanja. Prvi je, potpuno neočekivano, potpisao reprezentativac Srbije Nemanja Nedović, odmah potom i Hasan Martin koji stiže iz Olimpijakosa.

Dres Zvezde će naredne sezone nositi i finalista Evrokupa sa Bursom Džon Holand, a tim je pojačao i povremeni reprezentativac Srbije i dosadašnji igrač Igokee Dalibor Ilić.

Tu međutim nije kraj pojačanjima, što je i predsednik kluba Nebojša Čović potvrdio u intervjuu za Novu S.

Provocirate me da kažem imena, a to ne mogu i neću da licitiram. Radi se na oko 15 igrača, skautiraju se, gledaju, od kojih treba da dođe četiri ili pet. Ukupno gledano, trebalo bi da bude više domaćih nego stranih. Neću da najavljujem iznenađenja, ali biće to sve dobri i kvalitetni igrači, otkrio je Čović.

On je objasnio i po kom modelu će biti tražena pojačanja.

Pokriveni smo na svim mestima, ali hoćemo da dovedemo još pojačanja na određenim pozicijama. Sve to treba uklopiti u hemiju, jer košarku igra tim i tako se komponuje ekipa. Važno je da napravimo nešto po čemu je Zvezda vrlo prepoznatljiva, a to je dobar timski duh i jako dobru hemiju, poručio je predsednik Zvezde.

Klub su, pored trenera Radonjića, napustili i Nejt Volters, koji će zajedno sa njim u Panatinaikos, Nikola Kalinić koji je prešao u Barselonu, Dejan Davidovac je neočekivano pojačao redove CSKA iz Moskve, dok je Ostin Holins odabrao Makabi za dalji nastavak karijere.

Marko Simonović će se iz igračke opreme preseliti na klupu pored novog trenera, a Cirbes nije zadovoljio u novom mandatu u crveno-belom, pa nije naročito mnogo ni igrao.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE