Sivić pecnuo upravu Radničkog: Nismo imali takav dogovor za Mitrovića

Radnički iz Niša je na Malti gde se sprema za meč kvalifikacija u Ligi Konferencija protiv Gzira.

Meč se igra u četvrtak u 19 časova, a Sivić je zahvalio upravi kluba što je omogućila ekipi dolazak dva dana ranije na Maltu.

Zahvalan sam upravi što nam je obezbedila da dođemo dva dana ranije, jer bi bilo baš problematično da smo došli dan pred utakmicu. Sve je drugačije ovde, vlažnost vazduha, toplota, pritom smo krenuli u pet ujutru, tako da smo ovaj trening iskoristili da isteramo umor od puta i da se osvežimo i da u četvrtak budemo na najvišem mogućem nivou, rekao je trener Nišlija.

On se potpom dotakao i problema ekipe, a to je odlazak Stefana Mitrovića u Crvenu zvezdu, što kako kaže Sivić nije bio dogovor.

Kada na sve faktore dodamo odlazak Mitrovića, čemu se nismo nadali i nismo imali takav dogovor, da ode pre nego što završimo takmičenje u Evropi, ali i povredu Dimića, to su dodatni razlozi da budemo još pripravniji i ozbiljniji. Najviše od svega će nam posao otežavati veštačka podloga, jer to je potpuno drugi sport. Nismo imali priliku danas da je osetimo, tek ćemo sutra… Šta je, tu je, to nam je donela situacija kojoj moramo da se prilagodimo, imamo jedan jedini cilj, a to je prolaz u treće kolo i tu se sva priča završava…, završio je Sivić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUČIO SE SA POVREDAMA: Kurtoa konačno na terenu!

Nakon remija sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida okreću se obavezama u prvenstvu. Sutra dočekuju ekipu Kadiza....

POVEZANE OBJAVE