PITANJE OD MILION DOLARA: Kako u Katar na Svetsko prvenstvo? Uz samo par klikova!

Obezbedi put na Svetsko prvenstvo, već danas!

Grupe za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Kataru – znamo, raspored mečeva – znamo, stadione na kojima se igra – znamo i to… Glavno pitanje je – kako u Katar?

Na pravom ste mestu – imamo odgovor i na to!

Sportska kladionica Meridian je pre tri meseca otvorila novo takmičenje kakvo do sada nije viđeno u regionu! Tri igrača su već obezbedila odlazak u Katar, ali ne brinite – mesta ima još uvek!

Evo o čemu se radi: počevši od 1. aprila igrači koji su registrovani na sajtu meridianbet.rs imaju priliku da se svakodnevno susreću sa zanimljivim izazovima iz sveta sporta i slot igara.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Bilo da ste ljubitelj sportskog klađenja ili kazina – dobićete priliku da učestvujete u takmičenju, rešavate zadatke i dnevne izazove, te postanete kandidat za kartu za Svetsko prvenstvo!

Naravno, ni to nije sve, jer pored glavne nagrade koja obezbeđuje kompletan put, tu su i milionske nagrade u vidu fantastičnih bonusa!

A, pre toga – Meridian vam donosi praktično sve na tacni, jer prilikom same registracije dobijate fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to – bez dodatnih uslova!

Dakle, uz malo truda – Katar je na dohvat ruke!

Podsećamo, Meridian je prva kladionica na našim prostorima koja je odlučila da svoje igrače vodi na Svetsko prvenstvo! Sve je tako jednostavno, učešće obezbeđujete samo na osnovu otvaranja korisničnog naloga na meridianbe.rs. Budite član Meridian družine – budite deo svetskog fudbalskog

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI PUT U ISTORIJI: Drugi susret večitih u kratkom vremenskom roku

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana  igraju danas novi, 174. večiti derbi. Crveno-beli su nedavno slavili u prvenstvenom sa 3:2, a...

POVEZANE OBJAVE