Ruski velikan ne zaboravlja srpskog trenera!

Mladi srpski fudbalski trener Marko Nikolić dobio je veliko poverenje u jednom trenutku karijere od moskovske Lokometive, koje je opravdao i afirmisao se u najvećoj zemlji, pa se ovog leta povezivao sa ostalim ruskim velikanima.

On je završio na drugom mestu u ruskom šampionatu i obezbedio plasman u Ligu šampiona, a to klub nije zaboravio, pa mu je povodom rođendana uputio čestitku putem klupskog sajta, uz prisećanje na uspehe koje je ostvario na čelu Lokosa.

U glavnom trenera „železničara” Marko je bio promovisan 14. maja 2020. Na premijeri, ekipa je pobedila Orenburg sa 1:0. Do kraja sezone, Lokomotiva  je zadržala drugo mesto u Premijer ligi i obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

Pod njegovom palicom, osvojila je Kup Rusije, pobedivši Krila Sovjetov u finalu 3:1. Sećamo se, ista ekipa osvojila je bronzanu medalju u šampionatu. Vredi napomenuti da su u prolećnom delu prvenstva „železničari“ imali izvanrednu seriju mečeva od 11 pobeda u nizu (zajedno sa utakmicama u kupu, serija je postala repriza klupskog rekorda iz 1995. godine)

Postojimo, zato što pamtimo i imamo čime da se ponosimo! Srećan rođendanMarko!, stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE