Čukarički protutnjao Luksemburgom uz dva Evrogola! (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su kao gosti Rasing iz Luksemburga sa ubedljivih 4-1, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Već u 12. minutu mogao je naš predstavnik da povede, ali se ipak samo zatresla stativa, posle pokušaja glavom Đorđa Ivanovića, nakon centartšuta Stevanovića sa desne strane.

Ipak, samo četiri minuta kasnije Stefan Kovač dovodi Čuku do prednosti. On je iskoristio odbijenu loptu, koja je stigla do njega posle odbrane šuta Badamosija, za prednost od 1-0.

Veoma je dinamično bilo u ovim momentima, pa je već u 19. minutu rezultat poravnao Omrani, koji je usled kornera bio najviši u skoku, posle loše postavke izabranika Dušana Kerkeza.

Novu prednost našem timu doneo je u 35. minutu bivši igrač Crvene zvezde Srđan Mijailović, i to na kakav način! On je sa preko dvadeset metara odapeo pravu bombu pod rašlje suprotnog ugla gola luksemburškog tima.

Čukarički je na poluvreme otišao sa zalihom od gola prednosti, pošto je vodio sa 2-1.

Nije mnogo proteklo od povratka na teren kada je gostujuća ekipa povisila na 3-1.

Strelac je po drugi put bio Stefan Kovač, koji je iznenadio protivničke fudbalere i došao do lopte pre njih na sredini terena, a potom vukao loptu sve do protivničkog šesnaesterca, kada je iskoristio neodlučnost defanzivaca domaćih i prostor za šut koji se otvorio.

Nije se tim sa Banovog brda zadovoljio, pa je u 66. minutu viđen još jedan prelep gol iz velike daljine, za velikih 4-1, ovog puta u režiji 20-godišnjeg Jovana Lukića.

U samom finišu meča veliku priliku propustio je Spasojević, koji je u kontri jedan na jedan sa golmanom izgubio korak, pa je od svega njegov tim dobio samo korner.

RASING (3-5-2): Rufije – Garos, Skenderović, Omrani – Henetije, Nakače (od 64. Muratović), Simon (od 78. Šaus), N’Goma (od 78. Tineli), Lorentije – Fransoa, Bah (od 64. Pokar).

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Mićović – Stevanović, Drezgić, Vujadinović, Roganović (od 79. Tošić) – Mijailović, Kovač (od 76. Docić) – Ivanović, Lukić (od 83. Petković), N’Diaje (od 76. Ovusu) – Badamosi (od 76. Spasojević).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dinamo udaljio Zvezdu od direktnog plasmana u LŠ

Kako je najavljeno novi format Lige šampiona koji će krenuti najesen donosi i neke novitete kada su kvalifikacije...

POVEZANE OBJAVE