Radnički u nadoknadi uspeo da izvuče remi na Malti (VIDEO)

U okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, fudbaleri Radničkog odigrali su nerešeno na Malti protiv Gzire rezultatom 2:2.

U uvodnim minutama nije bilo mnogo uzbuđenja sve do 28 minuta kada je Radnički postigao gol, a strelac je bio Nikola Štulić. Jedna visoko ispucana lopta je otvorila akciju “meraklija”. Lopta je stigla na desni bok do Lazara Jovanovića koji je uputio precizan centaršut, a na pravom mestu je bio Štulić koji iz prve šalje loptu u gornji desni ugao.

U nastavku je naš tim bio sve opasniji, problem po desnoj strani domaćima je pravio Lazar Jovanović, a i kad nije on – tu je bio Sava Petrov.

Napadač je prošao kroz protivničku odbranu, uputio udarac, ali je lopta prošla pored stative.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat ostao nepromenjen.

Drugo poluvreme počelo je loše za srpski klub, Gzira je izjednačila. Došlo je do velike greške Drobnjaka, istrčao je bez potrebe i potom se panično vraćao. Stigao je prvi do lopte, ali mu je ona ispala što je iskoristio Maksuel i doneo izjednačenje svojoj ekipi.

U nastavku loš period za Radnički, Gzira je preuzela inicijativu i u 60. minutu došla do vođstva. Siguran je bio Maksuel sa “bele tačke”. Penal je skrivio Bojan Mlađović nad Dijasom, isti onaj koji je protiv Partizana napravio dva penala.

Sve do nadoknade vremena nije bilo mbogo uzbuđenja, u drugom minutu nadoknade Radnički je uspeo da izjednači. Strelac za klub iz Niša bio je Gaku koji je postavio i konačan rezultat utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kreće polufinale ABA lige: Partizan – Budućnost

Košarkaši Partizana večeras počinju polufinalnu seriju ABA lige, gde im je rival Budućnost iz Podgorice. U četvrtfinalnim mečevima, Partizan je...

POVEZANE OBJAVE