DA LI JE HARI KEJN OPCIJA ZA BAJERN?: Nagelsman govorio o mogućnosti da Englez zameni Levandovskog

Fudbalere nemačkog šampiona Bajerna noćas očekuje utakmica protiv Mančester Sitija u američkom Grin Beju, a na konferenciji povodom ovog meča neizbežna tema bila je i angažovanje novog napadača u nemačkom timu.

Najbolji fudbaler sveta po izboru Fife Robert Levandovski rešio je da digne sidro i posle mnogo godina napusti klub i pojača redove Barselone.

Jasno je da je Bajernu neophodna jako kvalitetna zamena kako bi se nadomestio ovakav gubitak, a trener Julijan Nagelsman ja govorio o mogućnosti da to bude fudbaler Totenhema Hari Kejn.

On je briljantan igrač, jedan od dvojice ili trojice koji mogu da igraju na poziciji desetke ili klasičcnog napadača. Jak je, briljantno igra glavom i sa obe noge. Ali je preskup i to je problem. Ne znamo tačno koliko bi Totenhem tražio novca za njega, ali to je mnogo za Bajern. Videćemo šta će se dogoditi, izjavio je trener Bavaraca povodom pitanja rešenja u samom srcu napada.

Kejn je za tim sa severa Londona odigrao 385 utakmica i postigao 247 golova, dok je u dresu engleske reprezentacije na 73 meča čak 50 puta tresao mrežu protivnika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA pokreće istragu zbog nasilničkog ispada Jokićevog brata (VIDEO)

Košarkaši Denever Nagetsa savladali su Lejkerse tokom prethodne noći u utakmici prvog kola plejofa NBA lige nakon velikog preokreta,...

POVEZANE OBJAVE