Izostala nova pobeda Junajteda na australijskoj turneji (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda i Aston Vile remizirali su u efikasnoj prijateljskoj utakmici, pred 60.000 gledalaca u Pertu, odigravši 2-2.

Izabranici Erika Ten Haga bili su bolji u prvom poluvremenu, pa su vodili sa 2-0 na pauzi i činilo se da će kompletirati stopostotan učinak u Australiji.

Poveli su golom Džejdona Sanča u 25. minutu koji je uhvatio volej iz neposredne blizine, posle akcije Rašforda i Šoa i ubačene lopte beka Junajteda sa leve strane.

U finšu prvog poluvremena došli su do 2-0 zahvaljujući nepažnji Metija Keša, koji je presekao loptu Sanča upućenu ka Rašfordu, ali je nije iskontrolisao i smestio je u mrežu svog tima.

Ipak, ubrzo nakon povratka na teren Jamajčanin Leon Bejli smanjuje na 2-1, kada je driblingom “biciklicom” sebi oslobodio prostor za šut na ivici šesnaesterca i naciljao kako treba.

Rezervisata Kalum Čejmbers je u 3. minutu zaustavnog vremena posle kornera bio najviši u skoku i postavio konačan rezultat, tako sprečivši maksimalan učinak mančesterskog tima na australijskoj turneji.

Prethodno je Junajted ostvario iznenađujuće ubedljiv trihumf protiv Liverpula sa čak 4-0, a zatim je slavio i protiv Melburn Viktorija (4-1) i Kristal Palasa (3-1).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAM SE NUDI! Sprema se senzacionalan povratak Kontea u bivši klub? Navijači mu jednu stvar ne mogu zaboraviti

Nekadašnji menadžer Čelsija koji je s istim klubom osvojio zadnju premierligašku titulu 2017., Antonio Konte, ponudio je svoje usluge...

POVEZANE OBJAVE