LAZETIĆ POSLE REMIJA TSC-a SA PARTIZANOM: Sad će svi pričati da je titula “otišla” u trećem kolu, nažalost

Fudbaleri TSC-a nose zlata vredan bod iz Humske, pošto su protiv Partizana odigrali nerešeno, bez golova.

Trener gostujućeg tima Žarko Lazetić bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i ponašanjem pojedinih aktera meča, međutim nije želeo da istakne imena.

Velika stvar za nas je uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice, osim nekima koji su izgubili kontrolu. Onda je utakmica otišla u smeru u kom ne treba da krene. Ne smem konkretno da me ne kazne, počeo je Lazetić, pa dodao:

Sad će svi pričati da je Partizan kiksnuo i da je titula „otišla“ u trećem kolu. Nažalost, jer bi trebalo da se razgovara o jednoj odličnoj utakmici gde je bilo svega, mi šanse, oni svoje. Velika je tenzija, kao da je kraj sveta, a tek je počelo. Vidimo da Zvezda sve pobeđuje lagano već pet godina…, izjavio je trener TSC-a.

On je istakao da smatra da ima o čemu da se govori i kada je reč o samom duelu.

Sve je to OK, ima prostora da se priča o puno dobrih stvari, o golmanu briljantnom 2003. godište. Nadam se da će prestati da se priča ko je čiji i ko je zašta, ja Partizanu želim sve najbolje, ali mi smo FK TSC, mi igramo svaku utakmicu ovako, ne izlazimo sa mladim igračima, ne odmaramo golmane, nego igramo fudbal i pokušavamo da pobedimo. Kome god to smeta i ne odgovara, to je veliki problem za nas sve zajedno ovde, poručio je sadašnji trener tima iz Baček Topole, a nekada igrač i trener Partizana.

TSC u narednom kolu ide u Niš na noge Radničkom, timu koji se na početku sezone takođe istakao protiv crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kovač se oglasio povodom preuzimanja Liverpula, poznato i gde će Klop?!

Veliku buru u fudbalskoj javnosti izazvao je pre izvesnog vremena Jirgen Klop, kada je saopštio da će na kraju...

POVEZANE OBJAVE